dimarts, 20 d’abril del 2010

Com insertar Presentacions al teu Bloc

Per insertar una presentació qualsevol que hàgim elaborat (amb Power Point o Impress) podem pujar l'arxiu a SlideShare. (També accepta documents PDF). Per fer això, anam a SlideShare
















Millor si ens cream un compte. Clicam allà on diu Sign Up

































Ara ja podem pujar l'arxiu, i per això anirem a Upload.














Pitjarem BROWSE AND SELECT FILES i cercam en el nostre ordinadorl'arxiu que volem pujar.












L'arxiu tarda un poquet en carregar-se, depèn del seu tamany. Quan estigui carregat, podrem canviar, si volem, algunes dades (com per exemple, el títol) i seguidament pitjam PUBLISH ALL.













El procés de pujada de l'arxiu tarda una estoneta ja que ho converteix al format de SlideShare. Podem veure l'estat (si ja ha pujat o no) clicant a la pestanya de My SliSpace. Mentre l'està convertint ens mostra un missatge: WORK IN PROGRESS, i el temps que fa que l'hem començat a pujar. Quan ja està pujat, després d'uns quants minutets, clicarem a sobre de la presentació i ens fixarem en les dades que hi ha a la dreta de la pantalla.

Veim que hi ha una llista de tres codis per insertar la presentació. A nosaltres ens interessa el segon: EMBED IN YOUR BLOG ( incrustar en el blog). Seleccionam tot el codi que conté la "caixeta" i amb el segon botó li deim "Copiar". Llavors anirem al cos de l'entrada que volem publicar i aferrarem el codi, sempre tinguent en compte que hem seleccionat la pestanya d'Edición HTML. Si li deim "Vista previa" a l'entrada podrem veure com queda la Presentació. A part de copiar el codi, podrem escriure, a més a més, el que volguem en el cos de l'entrada.