dimarts, 27 d’abril del 2010

Com descarregar videos de YouTube, Google Videos i convertir-los a qualsevol format

Descarregar videos de YouTube, Google Videos o altres programes és molt senzill instal·lant algun programa, que a més de descarregar-ho, ens permeta convertir el video (que està en el format nadiu de Youtube .flv) a un format que reconega el nostre DVD o reproductor del PC.
Per a gestionar aquestes descàrregues, un professor de la Universidad Complutense de Madrid dissenyà un programa fantàstic per a aquesta finalitat: el vDownloader.
Descarregueu el programa des de http://vdownloader.com/es/ i executeu-lo. Fixeu-se bé en les opcions i trieu configuració personalitzada, desmarcant la instal·lació de barres i fent ask el cercador predeterminat (publicitat amb la que el dissenyador del producte guanya diners).
Una vegada instal·lat, llanceu el programa (launch the program) i comencem a configurar-lo. En la pestanya superior dreta seleccioneu el format d’eixida que voleu. Jo per exemple vaig a triar .avi, però vosaltres podeu triar el que vulgueu.
image
Fet això, anirem a l’esquerra i seleccionarem “web”.  En la part superior seleccionem el web d’on volem descarregar els videos. Jo he seleccionat, per exemple, el popular YouTube.
image
A continuació busquem qualsevol video que ens interesse com si estiguereu en el vostre navegador. En la part superior esquerra veureu una icona del món amb una fletxa. Piqueu sobre ella i començarà la descàrrega.
image
Us preguntarà en quina carpeta voleu salvar el document i ja està. Per a saber l’evolució de la descàrrega i de la conversió, premeu sobre activitat i tindreu tota aquesta informació.
image
Sort.
Fran Cadenas
IES Bellreguard, La Safor, País Valencià.